Ved køb af billet til Bullet Planner Mega Meetup 2019 accepterer du følgende betingelser:

Billetter

Billetter refunderes ikke. I tilfælde af force majeure (eksempelvis men ej begrænset til: naturkatastrofer, krigshandlinger, terrorisme etc.) er arrangørerne ikke ansvarlige, og billetter samt andre omkostninger forbundet hermed vil ikke blive refunderet.

Alle billetter skal registreres i dit eget navn, som det er vist på dit ID (sygesikring, kørekort eller pas). Nordic Planner Society forbeholder sig retten til at se ID ved indgangen, hvis det anses for nødvendigt.

Goodiebags

Goodiebaggens værdi er vurderet ud fra vejledende købspriser. Goodiebaggen fra Bullet Planner Mega Meetup 2018 indikerer blot, hvad der kan være i dette års goodiebag. Vores sponsorer har doneret produkter til goodiebaggen med intention om at give dig mulighed for at lære deres produkter at kende og afprøve. Produkterne fra goodiebaggen er ikke til videresalg hverken før, under eller efter eventet.

Det er obligatorisk at møde fysisk op til eventet for at modtage sin goodiebag, og der udleveres kun én goodiebag pr. billet. Det er desværre ikke muligt at få andre til at hente din goodiebag for dig, hvis du selv bliver forhindret i at deltage i eventet.

Sikkerhedsprocedure

Skulle en nødsituation opstå, er du pålagt at følge Bibliotekets sikkerhedsprocedure samt instruktioner fra personale, arrangører og frivillige på dagen.

Hvis arrangørerne anser din opførsel som truende, voldelig eller på anden vis provokerende, er de i deres ret til at bede dig forlade eventet uden kompensation.

Persondata

De personfølsomme oplysninger (navn, mailadresse m.fl.), som du angiver i forbindelse med køb af billet, anvendes udelukkende til identificering ved indgangen. Dine personoplysninger er kun tilgængelige for bestyrelsen i Nordic Planner Society samt udvalgte frivillige til eventet, og de vil ikke blive delt med tredjepart uden dit absolutte samtykke hertil.

Der vil blive taget billeder til eventet, som efterfølgende vil blive lagt på vores hjemmeside og vores sociale medier. Close-ups af dig eller dine personlige ejendele fjernes, hvis du ytrer ønske herom.