Nu er der kun

til Bullet Planner Mega Meetup 2019!

Bullet Planner Mega Meetup 2019 er Danmarks største event for bullet journalister og plannerentusiaster, som afholdes lørdag den 5. oktober 2019 kl. 10.00 – 16.00 på Biblioteket på Rentemestervej 76, 2400 København NV.

Kom og mød andre planlægningsentusiaster og glæd dig til et inspirerende foredrag, om personlig planlægning og effektiv tidsstyring, forskellige brands, workshop i akvarelmaling, konkurrencer og i det hele taget en sjov og indholdsrig dag i planlægningens tegn!

Sidste år blev Bullet Planner Mega Meetup 2018 sponsoreret af Viking, Søstrene Grene, Panduro, Arnold Busck, Pen&Papir, Bianca’s Studio, Froosh, Passion For Planning, Hello Friend, Forlaget Unicorn, Garden Theory, The Danish Planner Shop og Bumble Created, som alle var med til at skabe en goodiebag med en værdi på over 1.000 kr.! Hvis du er nysgerrig på, hvad den indeholdt kan du smutte forbi vores Instagram eller læse mere her.

Nordic Planner Society arbejder lige nu hårdt på at kunne byde velkommen til en lignende gruppe fantastiske sponsorer, så hold skarpt øje med vores sociale medier eller læs mere her! Er du en virksomhed (stor som lille), der har lyst til at blive en del af sponsorlisten i år, er du mere end velkommen til at kontakte os via info@nordicplannersociety.dk.

Husk også at tilmelde dig Facebook-begivenheden!

Kan du heller ikke vente?! Så del din begejstring på Instagram ved at bruge hashtagget #BPMM19!