FAQ

Her kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål om Nordic Planner Society. Er dit spørgsmål ikke på listen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os via Facebook, Instagram eller info@nordicplannersociety.dk.

Hvordan bliver jeg medlem af Nordic Planner Society?

For at melde dig ind i foreningen eller forny dit medlemskab til foreningen, skal vi bede dig udfylde formularen her og indbetale medlemskontingentet på 85 kr. via Mobilepay. Har du ikke Mobilepay men vil stadig gerne være medlem af foreningen? Så send os en mail på info@nordicplannersociety.dk og så finder vi en løsning!

Jeg vil gerne være medlem, men det er midt i et foreningsår. Skal jeg stadig betale det fulde medlemskontingent?

Ja, det skal du. Foreningskontingentet er kun på 85 kr. og derfor har vi brug for alle de midler, vi kan få, for at holde foreningen kørende.

Hvordan kan jeg være med til at planlægge events i samme størrelse som Bullet Planner Mega Meetup?

Vi kræver, at folk som vil tage del i planlægningen af BPMM’erne (dvs. de større events, hvor der er betalende deltagere) stiller op som bestyrelsesmedlemmer. For at blive bestyrelsesmedlem skal man møde fysisk op på den årlige generalforsamling som finder sted i april.

Jeg vil gerne selv holde et bullet journal-event, men jeg kan ikke rigtig komme i gang. Hvad gør jeg?

Det kan godt være uoverskueligt at starte noget op i lokalsamfundet, men det vil vi gerne hjælpe med! Du skal blot selv finde et sted at være (de fleste biblioteker har ledige lokaler eller pladser, som man kan booke gratis) og sætte en dato. Når du har de ting på plads, er du velkommen til at skrive til os, og så hjælper vi med markedsføringen af eventet. Vi har fra tid til anden også mulighed for at sende nogle produkter til konkurrencer eller goodiebags på dagen. Skriv til os og hør mere.

Jeg vil gerne have goodiebags med lækre produkter til mit eget event. Vil I sørge for det?

Fra tid til anden har vi mulighed for at sende produkter ud til events, som vi har fået fra vores samarbejdspartnere, så du er altid velkommen til at kontakte os med henblik på dette. Vi har dog ikke et ubegrænset lager af produkter, og derfor kan vi ikke altid tilbyde goodiebags eller præmier til konkurrencer.

Jeg vil gerne lave en collaboration med Nordic Planner Society på Instagram, Facebook eller min blog.

Nordic Planner Society er selvfølgelig altid klar på at lave collaborations! Skriv til os med dine idéer og så kan vi sammen finde et godt udgangspunkt.