Om Nordic Planner Society

Nordic Planner Society er en frivillig drevet forening, der varetager forskellige aspekter af planlægning som hobby og livsstil. Foreningen laver arrangementer, hvor vi mødes og udveksler viden og erfaring med hinanden om alt vedrørende planlægning og målsætning, særdeles gennem bullet journaling og andre planlægningsmetoder. Foreningen lytter til sine medlemmers ønsker til fremtidige arrangementer, og vi skaber workshops og har kontakt til brands, der er interessante for vores univers.

Foreningen er non-profit og alt, hvad der kommer ind i foreningen, kommer ud til foreningens medlemmer igen.

Nordic Planner Society blev stiftet i marts 2018 med henblik på at skabe arrangementer, der kan berige bullet journal- og planneruniverset i Danmark og Norden. Vi er Danmarks første forening for bullet journal- og plannerentusiaster, og vores vision er, at blive den største, samlede forening indenfor vores område i hele Skandinavien.

Foreningens dokumenter

Herunder kan du finde referater fra foreningens generalforsamlinger samt lignende dokumenter. Hvis du har spørgsmål til dokumenterne, bedes du kontakte info@nordicplannersociety.dk.

Vil du være medlem af Nordic Planner Society?

Som medlem af Nordic Planner Society får du mulighed for at få indflydelse på foreningens arrangementer, mulighed for rabatter, særlige tilbud samt meget andet. Hos Nordic Planner Society er du ikke blot et navn på en liste – vi værner om vores medlemmers interesser, og jo flere medlemmer vi er, des bedre arrangementer og aftaler kan vi opnå. Din støtte betyder rigtig meget for os, og du er med til at bidrage til, at vi kan vokse os større og udbrede planner-hobbyen i hele Skandinavien.

Som foreningsmedlem viser du først og fremmest den vigtigste støtte af foreningen og dens tiltag. Da vi er en nyopstartet, frivillig forening, får du som tidligt medlem også stort indflydelse på, hvordan foreningen skal formes fremadrettet, og hvilke aktiviteter, vi skal tilbyde vores medlemmer både nu og i fremtiden.