NORDIC PLANNER SOCIETY LUKKER

En forening er en fælles forpligtelse bestyrelsen og medlemmerne imellem. Bestyrelsen forpligter sig overfor medlemmerne på at lytte til dem og medlemmerne forpligter sig til at være en aktiv del af et fællesskab. 

Selvom at der har været mange forskellige tiltag fra bestyrelsens side har der ikke været stor opbakning fra fællesskabet. Ganske få deltager og kommer med deres besyv. Det kunne derfor tolkes sådan, at foreningen prøver at dække et behov, som reelt ikke er der. 

Derudover skal der være en balance mellem frivilligt arbejde og ens personlige omstændigheder. Denne balance har været skæv i lang tid nu, og da administrationsgruppen ikke har kunnet aflaste bestyrelsen i det fornødne omfang, har det været svært at se, hvornår at det ville vende, hvilket nu har ledt til foreningens opløsning. 

De ting, som Nordic Planner Society har opnået i de år foreningen har eksisteret, er vi i bestyrelsen utroligt stolte af. Det har helt klart ikke været for ingenting at foreningen har eksisteret. 

Så på den baggrund tak for at I har været med på rejsen!


Har DU lyst til at overtage foreningens arbejde og føre Nordic Planner Society videre? Så deltag i den ekstraordinære generalforsamling via Skype på lørdag d. 25. april 2020 kl. 12.00. Her er det sidste mulighed for at foreningen køres videre. 2/3 af de fremmødte medlemmer skal stemme imod, at foreningen lukker, og herefter skal disse kunne stille en ny bestyrelse i henhold til foreningens vedtægter. Kan dette ikke lade sig gøre, lukker foreningen permanent.

Alle medlemmer af foreningen har allerede modtaget mail med link til deltagelse i Skypemødet. Har du ikke modtaget link, er du velkommen til at kontakte Nordic Planner Society på info@nordicplannersociety.dk.