Inspiration til din månedlige planlægning

Vil du gerne inkludere flere månedssider i din bullet journal eller planner, men er du en smule inspirationsforladt, når det kommer til forskellige spreads? Nordic Planner Society giver dig her en god håndfuld bud på månedssider skabt af vores skønne medlemmer og plannerentusiaster.

Forsider

Forsiden danner ramme om måneden og indikerer, at her starter et nyt “kapitel” i planneren. Forside er selvfølgelig ikke en nødvendighed, men mange bullet journalister benytter denne lejlighed til at udfolde sig kreativt.

Kalenderspreads

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at den månedlige kalender er det mest brugte spread på månedsbasis, og derfor starter vi også her. Der er flere forskellige måder at lave et lækkert kalenderdesign på, men vigtigst af alt er, at den selvfølgelig skal være brugbar.

Øvrige månedssider

Det er selvfølgelig helt individuelt, hvad man har brug for at inkludere i sin bullet journal, og månedssider strækker sig fra alt mellem rapid logs, mood trackers og månedlige samlinger. Herunder har vi samlet nogle af de forslag, som vi er blevet tagget i på Instagram.


Vil du også gerne features på Nordic Planner Societys hjemmeside? Det eneste du skal gøre er at tagge @nordicplannersociety i dine opslag på Instagram, og så kan du være heldig at være blandt de udvalgte!