Månedlig planlægning med Sidsel fra DailyDots

Hej alle Nordic Planners! Så blev det allerede august, og der er nok ikke nogen i den danske bullet journal-verden, som er i tvivl om, at DER KUN ER 2 MÅNEDER TIL BULLET PLANNER MEGA MEETUP 2019! Os i bestyrelsen er ihvertfald ellevilde, men vi ved jo selvfølgelig også, hvad I kan gå og glæde jer til 😉

Men nok om det (eller hvis du vil vide mere, kan du klikke her!). I dag skal det handle om noget i lidt anden skala. Jeg har nemlig sat mig koncentreret ned og filmet mit august-setup, som jeg håber I kan få lidt inspiration fra. Det er dog første gang, at jeg laver Youtube, så ris og ros modtages med kyshånd!

Funktion først og fremmest

Jeg er rigtig glad for at tegne og male, men min bullet journal er først og fremmest et praktisk planlægningsværktøj. Jeg bruger ikke digitale planlægningsremedier som digital kalender m.v., så det er helt afgørende for min hverdag, at min bullet journal rent faktisk fungerer. At den så samtidig er pæn at kigge i, gør jo ikke noget!

Jeg bruger lidt forskellige metoder til at planlægge med. Lige nu har jeg et par større projekter *host* Bullet Planner Mega Meetup *host*, så jeg har brug for en masse plads til at skrive alting ned. Derfor består min bullet journal af både en månedsoversigt og ugeoversigter, men også en tending list og en månedlig to-do-liste. Tending listen vil jeg ikke gå for meget i dybden med, for det er stadig et nyt koncept jeg forsøger at tilpasse til min hverdag. Månedsoversigt, ugeoversigter og to-do-listen er derimod helt essentielle og er noget jeg har benyttet mig af siden jeg startede med bullet journaling tilbage i 2017.

Herudover kommer en masse små doodles og større malerier – dem vil jeg lade jer nyde synet af i videoen ovenfor 🙂

Har du lyst til at se mere af min august? Så find mig på de sociale medier eller på min blog!

De bedste hilsner!


Kunne du tænke dig at prøve kræfter med blogskrivning for Nordic Planner Society? Så se her hvordan du bliver ambassadør!