Vil du være medlem af Nordic Planner Society?

Som medlem af Nordic Planner Society får du mulighed for at få indflydelse på foreningens arrangementer, mulighed for rabatter, særlige tilbud samt meget andet. Hos Nordic Planner Society er du ikke blot et navn på en liste – vi værner om vores medlemmers interesser, og jo flere medlemmer vi er, des bedre arrangementer og aftaler kan vi opnå. Din støtte betyder rigtig meget for os, og du er med til at bidrage til, at vi kan vokse os større og udbrede planner-hobbyen i hele Skandinavien.

Medlemskontingentet koster kun 85 kr. for hele foreningsåret, som løber fra 1. juni 2019 til 31. maj 2020 – pengene går til afholdelse af events og almen drift af foreningen. Nordic Planner Society er en frivillig non-profit forening, og hver en krone går således tilbage til medlemmerne.

Sådan melder du dig ind i foreningen eller fornyer dit medlemsskab

For at melde dig ind i foreningen/forny dit medlemskab til foreningen, skal vi bede dig udfylde nedenstående formular og indbetale medlemskontingentet på 85 kr. via Mobilepay. Har du ikke Mobilepay men vil stadig gerne være medlem af foreningen? Så send os en mail på info@nordicplannersociety.dk og så finder vi en løsning!

Tilmeld dig her

* Påkrævede felter