I Nordic Planner Society vil vi gerne sende en stor anerkendelse ud til dem, som gør Bullet Journal- og Plannerverdenen helt speciel i Danmark. Det er de mennesker, som gør fællesskabet til noget helt særligt, dem som inspirerer os til at prøve nye ting, og dem som lærer os at reflektere og planlægge vores hverdag på nye måder.

Derfor har vi som noget nyt skabt NPS Prisen.

2019 er gået, og 2020 er allerede godt på vej. Inden vi for alvor kigger fremad, vil vi derfor gerne bede jer kaste et blik på året der gik. Hvem inspirerede dig allermest? Hvem gav dig den største “aha”-oplevelse? Hvem fornyede din plannerenergi, da du havde allermest brug for det? I har fået lov til at nominere og stemme, og ud af det er der kommet en håndfuld vindere.

Vinderne er …

Årets Inspiration 2019

Trine Lykke som også går under navnet Logthatlife på Instagram, har siden 2016 inspireret bullet journalister med sine sort/hvide, stilrene og ikke mindst kreative spreads.
Find Trine Lykke her:
https://www.instagram.com/logthatlife

Årets Kreative Sjæl 2019

Rebecca fra Silk Watercolours har taget Bullet Journal- og plannerverdenen med storm i 2019, hvor hun for første gang gik i salg med sine dansk designede, håndlavede akvarelfarver af høj kvalitet. Det er noget, der kræver et kreativt mindset uden lige, og derfor er Rebecca nomineret som Årets Kreative Sjæl.
Find Silk Watercolours her:
http://www.instagram.com/silkwatercolours

Årets Blogger 2019

Sidsel fra DailyDots.net er en nøglespiller indenfor Bullet Journal, når det kommer til blogging. Med en informativ men underholdende tilgang til planlægning, sørger hun altid for, at du bliver inspireret til at hive din egen Bullet Journal eller planner frem fra tasken.
Find Sidsel fra DailyDots her:
http://dailydots.net/

Årets Instagram 2019

Sidsel fra DailyDotssk er nomineret som Årets Instagrammer for sine lækre billeder og regelmæssigt indhold. Her kan du være sikker på indhold af allerhøjeste kvalitet til inspiration og information til din egen Bullet Journal.
Find DailyDots her:
https://www.instagram.com/dailydotssk

Årets Youtuber 2019

Maiken Damsgaard er nomineret for sin youtube kanal bujo på dansk. Maiken deler ud af sine mange erfaringer og skønne ideer til at starte og bruge en bullet journal til stor inspiration for sine seere. Maiken viser og forklarer alle bujo termer grundigt i sine videoer, så de også er let forståelige for den helt nye bullet journalist, samtidig med at personer med større bujo erfaring stadig kan drage stor glæde af inspiration til nye flotte layouts.
Find Maiken Damsgaard her:
https://www.youtube.com/channel/UCx61F4hQTIXUtDS1ca3cKCQ

Årets Shop 2019

Handwritings er nomineret for webshoppen www.handwritings.dk, hvor super god og hurtig service altid er i højsædet, samt deres store udvalg af lækkert Bullet Journal og plannergrej, som man ikke bare finder alle vegne.
Find Handwritings her:
Webshop: www.handwritings.dk
Instagram: https://www.instagram.com/handwritingsdk/
Facebook: https://www.facebook.com/handwritings.dk/

Vi vil gerne ønske alle vinderne et stort tillykke. Og så vil vi gerne sige tusind tak, til alle jer der har deltaget.

Har du spørgsmål til prisuddelingen er du naturligvis velkommen til at rette henvendelse til info@nordicplannersociety.dk.