Sådan sørger du for at dine nytårsforsæt holder hele 2020

Nu er 2019 gået på hæld og vi er gået ind i 2020. Det giver anledning til at kigge tilbage på året der gik, på store begivenheder i vores liv, de ting som gik godt og gjorde os til mere lykkelige mennesker og de ting som gik knap så godt og som vi kan lære af. Når vi derefter kigger frem mod 2020 er det med nye håb, mål og drømme for hvad året skal indeholde for at gøre vores tid meningsfuld. Det er netop det ‘intentionelle’ ved at leve efter det der giver mening og værdi som er grundlaget bag Ryder Carolls metode Bullet Journal.

“Intentional living is the art of making our own choices before others’ choices make us”

– Richie Norton

Men der er gode chancer for at du allerede har prøvet det før. Du har lavet mål i form af nytårsforsæt og lovet dig selv at dette år skulle være året. Selv om der var stor viljestyrke bag, blev det dog ikke til noget. Eller måske hang det aldrig rigtigt ved. Hvis dine mål for 2020 skal være mulige at opretholde, må det blive en del af din hverdagsrutine. Det skal kunne passe ind i din allerede pakkede kalender.

Gennem Bullet Journaling vil du reflektere over dine mål – ikke kun når det nye år står for døren – men hver dag. Du vil dagligt blive mindet om at tage stilling til hvad der er vigtigt, hvorfor det er vigtigt og ikke mindst hvordan du opnår det. Du vil gå fra at være passager til pilot ved at leve mere intentionelt. For en startguide til Bullet Journal kan du klikke her.

Om du i det nye år ønsker at nyde tilværelsen som den allerede er eller ønsker at lave forandringer i dit liv. Håber jeg, at du vil være succesfuld og leve intentionelt efter hvad der er meningsfuldt for dig.

Med ønsket om et glædeligt nytår.
Julia Exner Riis

Formand, Nordic Planner Society